Verwarm de oven voor op 175 gr.C. Snijd de courgette en oesterzwammen in dikke reepjes en de uien in dunne partjes. Pers de knoflook uit. Laat de maiskorrels uitlekken. Stroop de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng alles met 3 eetlepels rode wijn en 1 eetlepel olijfolie, breng op smaak met zout en peper en schep dit in de braadzak. Leg de lamskoteletjes tussen het geurige provencaalse mengsel. Sluit de zak met de sluitclip. Leg de braadzak in een ovenschaal en prik 2 keer aan de bovenkant in. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de karbonades in 30 minuten gaar. Laat de zak 5 minuten uit de oven rusten. Open de braadzak (pas op, de damp is heet!), verdeel de koteletjes met de geurige saus over de borden en geef er lintmacaroni of gekookte krieltjes bij.
Provencaalse Lamskoteletjes Uit De Braadzak is een recept van Smulweb.nl