Vispakketjes Met Provencaalse Saus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ? 5 min. bakken. Wijn, tomaat, oregano, suiker, zout en peper toevoegen en mengsel op zacht vuur ? 15 min. laten koken tot dikke saus. Saus tot gebruik in koelkast bewaren. Oven voorverwarmen op 220′C. Saus verwarmen en in midden van stukken bakpapier scheppen. Vis met zout en peper bestrooien en over saus verdelen. Hierop laurierblaadje en olijven leggen. Papier tot pakketjes dichtvouwen en pakketjes 8-10 min in midden van oven leggen tot vis gaar is. Lekker met een groene salade en stokbrood.

Vispakketjes Met Provencaalse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept