1 Snijd de korstjes van het brood af en verkruimel het brood boven een kom. Knip de peterselie erboven fijn. Snijd de knoflook fijn. Schep het brood, de peterselie, knoflook en de helft van de olie door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
2 Maak in het vlees aan de bovenkant in de lengte 3 insneden van ca. 3 cm diep. Verdeel de vulling hierin en druk iets aan. Bestrooi met peper en zout en bestrijk met de rest van de olie.
3 Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden (ca. 2 cm) eraf. Leg de asperges in een ovenschaal en schenk het water erbij. Leg het vlees erop. Zet eventueel tot gebruik afgedekt in de koelkast.
4 Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand
4 Neem de schaal uit de koelkast. Bak het vlees in het midden van de oven in ca. 35 min. bruin en net aan gaar. Serveer met de gebakken aardappelen.
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling is een recept van Albert Heijn