Broccoli met Italiaanse kaassaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Italiaanse kruiden fijnsnijden. Boter verhitten in koekenpan en balletjes in ca. 6 minuten gaar bakken. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken en afgieten. Kaassaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas er door roeren. Broccoli serveren met krieltjes, balletjes en kaassaus.

Broccoli met Italiaanse kaassaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept