Ribeye met pestoboter

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituurvet verwarmen tot 180 ºC. 75 g roomboter mengen met pesto. Boter met behulp van aluminiumfolie tot een rolletje vormen. In aluminiumfolie verpakken en in koelkast leggen. Broccoli in roosjes verdelen, wassen en in weinig water in ca. 6 minuten beetgaar koken. In frituurpan aardappelkroketjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In 2 koekenpannen rest van boter verhitten. Ribeye in 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Bestrooien met zout en peper. Pestoboter in 4 plakjes snijden. Ribeye opdienen met pestoboter, aardappelkroketjes en broccoli.

Ribeye met pestoboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde merguez met pestogroenten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peultjes met muntpestoboter
20 min -
Bekijk recept
Preisoep met kaastortellini
20 min-
Bekijk recept
Scharrelbiefstuk met pestoboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept