Gesmoorde venkel met zeewolffilet

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.

Gesmoorde venkel met zeewolffilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept