Bietenstamppot met visschnitzel

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.

Bietenstamppot met visschnitzel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visschnitzel met olijven en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietenstamppot met appel en worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met Zweedse gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met vegetarische worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept