Aardappelcurry

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in 7 minuten hard koken. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Wortels schoonmaken, wassen, halveren en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika, wortel en aardappels ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Currypasta en 200 ml water en santen toevoegen. Curry ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Intussen eieren pellen en in partjes snijden. Naanbrood bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met partjes ei en naanbrood.

Aardappelcurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete-aardappelcurry met witvis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig gebakken tofu in zoete-aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Aardappelcurry Met Raita
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete-aardappelcurry met witvis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig gebakken tofu in zoete-aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Aardappelcurry Met Raita
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept