Zomerse stamppot met hotdogs

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Puree voor stamppot maken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen courgettes wassen, kroontjes verwijderen en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette en ui ca. 5 minuten bakken. Tomaatjes in reepjes snijden. Courgette en tomaat door puree scheppen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met curryketchup.

Zomerse stamppot met hotdogs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept