Kalfsoester met champignonsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli in roosjes verdelen en wassen. In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Aardappels bakken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan 1 eetlepel boter verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Saus bij champignons voegen en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Kalfsoesters bestrooien met peper en in ca. 4 minuten rosé bakken. Aardappels en broccoli op smaak brengen met zout en peper. Kalfsoesters bestrooien met zout en serveren met saus, aardappels en broccoli.

Kalfsoester met champignonsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept