Gnocchi met sardinessaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in lengte doormidden snijden. Helften in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken. Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen. Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen. Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Gnocchi serveren met saus.

Gnocchi met sardinessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept