Kalfsschnitzels met gepofte aardappels

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen en op verschillende plaatsen met vork inprikken. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Aardappels in magnetronschaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) ca. 10 minuten verhitten. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten. Kalfsschnitzels bestrooien met zout en peper en in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Halverwege keren. Intussen crème fraîche losroeren met zout en peper. Peterselie fijnknippen. Peterselie door crème fraîche roeren. Knoflook pellen, boven sausje uitpersen en doorroeren. Aardappels half opensnijden en opdienen met flinke lepel saus. Serveren met kalfsschnitzels en broccoli

Kalfsschnitzels met gepofte aardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept