Mosterdkaasfondue

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen en doorsnijden. Caquelon of fonduepan inwrijven met knoflook. In caquelon wijn aan de kook brengen. Kaas geleidelijk door wijn roeren en verwarmen op matig vuur tot kaas is gesmolten. Mosterd toevoegen en fondue op smaak brengen met peper. Stokbrood in plakjes snijden. Fondue serveren met stokbrood en bleekselderij. Lekker met groene salade.

Mosterdkaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdkaasfondue Met Pils
10-20 min -
Bekijk recept
Mosterdkaasfondue
10-20 min -
Bekijk recept

Mosterdkaasfondue Met Pils
10-20 min -
Bekijk recept
Mosterdkaasfondue
10-20 min -
Bekijk recept