Peperentrecotes met sperziebonen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rösti bakken in oven volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Peperkorrels op schone theedoek leggen. Theedoek dichtvouwen. Met deegroller er overheen rollen, zodat korrels kneuzen. Peperkorrels in entrecotes drukken. In ruime koekenpan of braadpan boter verhitten. Entrecotes ca. 2 tot 4 minuten per kant bakken. Entrecotes uit pan halen en warmhouden onder aluminiumfolie. Wijn bij bakvet schenken en aanbaksels losroeren. Room toevoegen en jus nog ca. 4 minuten laten inkoken. Entrecotes op vier borden leggen. Bestrooien met zout. Jus erover gieten. Serveren met sperziebonen en rösti rounds.

Peperentrecotes met sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept