Kipfilet met waterkerssaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kipfilets bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kipfilets op matig hoog vuur in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken, regelmatig keren. Uit waterkers grove takjes verwijderen. In keukenmachine waterkers met slagroom en mierikswortel tot gladde saus pureren. In steelpan saus al roerende zachtjes verwarmen tot dikte goed is. Op smaak brengen met zout en peper. Kipfilets schuin in plakjes snijden en op vier borden leggen. Waterkerssaus erover en ernaast scheppen. Serveren met groene pasta en salade van kerstomaatjes.

Kipfilet met waterkerssaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Penne rigate met waterkerssaus en gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne rigate met gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met romige waterkerssaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept