Zalmspies met rucolasaus

6
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Snijd de zalm in 18 stukken en bestrooi met peper. Halveer de plakken ham in de lengte. Verdeel er de helft van de rucola over. Leg er een stuk zalm op en wikkel de ham om de zalm. Rijg 3 stukken aan 1 satéprikker.
  • 3 Hak de walnoten fijn en snijd de rest van de rucola fijn. Meng de rucola, noten, zure room en mierikswortel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Bestrijk de visspiesen dun met de olie en gril ze op de barbecue in 5 min. rondom bruin en net gaar. Keer halverwege. Serveer de spiesen met de rucolasaus.

Zalmspies met rucolasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met noten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip-rucolasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmspies met Parmaham en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies
30 min-
Bekijk recept
Heldere paddenstoelensoep met gerookte zalmspies
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige visbouillon met zalmspies
20 min Voorgerecht
Bekijk recept