Couscous met zuidvruchten

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 400 ml water koken. In braadpan gehakt rul bakken (zonder boter). Kruidenmix (uit doos) en groenten toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen couscous en rozijnen (uit doos) in pan doen en overgieten met kokend water. Geheel ca. 5 minuten laten staan tot water is opgenomen door couscous. Tuttifrutti laten uitlekken, sap opvangen en pitten uit pruimen verwijderen. Tuttifrutti en 3 eetlepels sap toevoegen aan gehaktmengsel en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en garneren met kaasblokjes. Lekker met komkommersalade.

Couscous met zuidvruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loaf van noten en zuidvruchten
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dessert van tarwekorrels, zuidvruchten en noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept