Gebakken schol met knoflookmayonaise

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan 30 g boter verhitten. Krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in ca. 5 minuten beetgaar koken. In andere koekenpan rest van boter verhitten en schol bakken volgens gebruiksaanwijzing. Citroen halveren. Helft van citroen in plakjes snijden. Andere helft uitpersen. Knoflook pellen. Peterselie fijnsnijden. Mayonaise mengen met 2 eetlepels citroensap, peterselie, zout en peper. Knoflook erboven uitpersen en goed doorroeren. Schol serveren met knoflooksaus, broccoli en krieltjes. Garneren met citroen.

Gebakken schol met knoflookmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept