Rundervinken met rucolapuree

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan boter verhitten. Rundervinken bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten gaar koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola in stukken snijden en door puree scheppen. Rundervinken serveren met rucolapuree en sperziebonen. Lekker met mosterd.

Rundervinken met rucolapuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolapuree met rodekool en stoofperen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rucola en ricotta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Involtini van groene kool met zoete aardappel-rucolapuree
30 min-
Bekijk recept
Gehaktballetjes met rucolapuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestamppot met rundervink
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept