Mediterrane visschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vis droogdeppen, bestrooien met zout en peper en bedruppelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen en dik besmeren met tonijnpaté. Tomaten wassen, in plakjes snijden en over vis verdelen. Peterselie boven tomaten fijnknippen. Korsten van brood snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels over tomaat verdelen en besprenkelen met 4 eetlepels olie. Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Stokbrood in plakken snijden, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en peper. Visschotel serveren met stokbrood.

Mediterrane visschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei met gegratineerde vis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept