Boeuf bourguignon

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schalen boeuf bourguignon na elkaar verwarmen in magnetron, volgens gebruiksaanwijzing. Intussen krieltjes in ca. 8 minuten gaar koken. Rode kool bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn knippen en over krieltjes strooien. Boeuf bourguignon serveren met krieltjes en rode kool.

Boeuf bourguignon is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept