Zalm met citrussalade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen. Met satéstokje of vork aardappels op verschillende plaatsen diep inprikken. Aardappels in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 15 minuten garen. Ui pellen en snipperen. Sinaasappels en grapefruit dik schillen (zodat vliesje weggeschild wordt). Sap opvangen. Sinaasappels en grapefruit halveren en halve vruchten in plakjes snijden. Opgevangen sap mengen met olie, zout en peper. Sla schoonmaken, wassen en drogen. Sla mengen met sinaasappel, grapefruit, ui en dressing. Zalm verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Aardappels opensnijden en over vier borden verdelen. Klontje kruidenboter in elke aardappel leggen. Serveren met zalm en citrussalade.

Zalm met citrussalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citrussalade met romige vanilleyoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met rodekool-citrussalade
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wortel-citrussalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept