Gevulde courgette met makreel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vel van makreel verwijderen en vis in stukjes verdelen. Courgettes schoonmaken, doormidden snijden en in lengte uithollen. Vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui, courgette en sambal ca. 3 minuten fruiten. Makreel en gewelde couscous toevoegen. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper. Courgettes vullen met mengsel en bestrooien met seroendeng. Courgettes in ovenschaal leggen en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Gevulde courgette met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept