Kabeljauwschotel met havermoutkorstje

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Kabeljauwfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Tomaatjes wassen en halveren. Tomaatjes en kappertjes over vis verdelen. Peterselie fijn knippen. Citroen goed schoonboenen en schil raspen (rest citroen wordt niet gebruikt). Peterselie mengen met havermout en citroenrasp. Havermoutmengsel over vis verdelen en besprenkelen met olie. Schaal op rooster plaatsen en vis in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten ciabatta naast schaal op rooster leggen en afbakken. Ovenschotel serveren met warme ciabatta. Lekker met komkommersalade.

Kabeljauwschotel met havermoutkorstje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in een havermoutkorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept