Gegrilde zalmfilet met kervelsaus

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotje pellen en snipperen. In sauspan sjalot met wijn, wijnazijn en fond in ca. 15 minuten tot helft laten inkoken. Kervel en crème fraîche toevoegen en geheel al roerend aan de kook brengen. Vuur laag draaien en saus warm houden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Zalmfilets licht bestrijken met olie en bestrooien met zout en peper. Vis in 2-3 minuten per kant nèt gaar grillen (de kern mag glazig blijven). Boter in klontjes snijden en met staafmixer door kervelsaus kloppen. Saus met zout, peper en limoensap op smaak brengen. Lekker met pasta en broccoli met sinaasappelkruim.

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept