Pasteitje met garnalenragout

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand
  • 2 Dekseltjes van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in ca. 5 minuten in oven opwarmen. Intussen peultjes schoonmaken, in ruitjes snijden en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In steelpan crème fraîche en garnalen zachtjes verwarmen. Peultjes en sjalotjes toevoegen. Ragout binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. Pasteibakjes op vier borden zetten. Ragout in pasteibakjes scheppen en afdekken met dekseltje.

Pasteitje met garnalenragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenragout met witbrood
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje Garnalenragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje met garnalenragout
Bekijk recept
Garnalenragout
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Indische pasteitjes
60 min -
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met stroganoffragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept