Rundvlees in rode wijn

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd deze grof. Maak met een scherp mesje inkepingen in het vlees. Druk in elke inkeping wat knoflook en de rozemarijn. Bestrooi het vlees met de bloem en peper en zout naar smaak. Verhit in een braadpan de boter en de olie en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en bak de spekjes in het bakvet. Voeg de uien en de bleekselderij toe en fruit deze ca. 3 min. op middelhoog vuur. Roer de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 min. mee. Leg het vlees op de groenten en voeg zoveel wijn toe dat het vlees half onder staat. Breng even aan de kook, temper daarna het vuur en laat het vlees in ca. 2 uur met de deksel op de pan gaar sudderen. Lekker met gnocchi (aardappel-deegkussentjes).

Rundvlees in rode wijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept