1 Rooster de pijnboompitten in een droge pan lichtbruin. Halveer vervolgens de kipfilets in de lengte, bestrooi ze met peper en spreid ze uit op het werkvlak. Verdeel de knoflook over de kip, strooi de pijnboompitten en de salie erover en leg de plakken ham erop. Rol de kipfilets op, steek ze vast met cocktailprikkers en bestrooi ze met zout. Verhit de olie in een braadpan en schroei de rolletjes rondom dicht. Voeg de marsala en 3 el water toe. Laat de kip afgedekt op laag vuur in 10 à 15 min. gaar stoven. Schep de rolletjes op 4 borden en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer de tomatenpuree en 2 el water door het stoofvocht, verwarm en breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus bij de kip. Lekker met broccoli en (in olijfolie) gebakken aardappelen.
Kiprolletjes gestoofd in marsala is een recept van Albert Heijn