Chocoladefondue

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Chocolade in stukjes breken en in steelpan au bain marie laten smelten (pannetje in pan met kokend water zetten tot chocolade smelt, goed roeren tot gladde chocoladesaus ontstaat). Intussen 'lampionnetjes' van goudbessen voorzichtig openen en omhoog vouwen. Aardbeien wassen (kroontjes niet verwijderen). Mandarijnen pellen en in partjes verdelen. Cake in blokjes snijden. Chocolade in fonduepotje schenken. Aan tafel fruit en cake aan vork of satéstokje prikken en in chocolade dopen. Ook lekker met banaan, pitloze druiven of ananas.

Chocoladefondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Melkchocoladefondue met kokos
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Melkchocoladefondue met kokos
15 min Nagerecht
Bekijk recept