Witlof met kaassaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Witlof schoonmaken, struikjes halveren en bittere kern verwijderen. In pan witlof in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en balletjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Saus verwarmen. Peterselie fijn knippen. Witlof op vier borden scheppen, saus erover schenken en bestrooien met peterselie. Serveren met puree en balletjes.

Witlof met kaassaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept