Knapperig gepaneerde kabeljauw

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 250 °C of gasovenstand 6 en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel in stukjes snijden. Broccoli in ca. 6 minuten gaar koken. Kabeljauwfilet afspoelen, droogdeppen en bestrooien met zout en peper. Bloem in diep bord strooien en vis door bloem wentelen. Ei in diep bord loskloppen en vis door ei halen. Cornflakes boven plat bord verkruimelen. Vis aan beiden zijden stevig in cornflakes drukken. In grote koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Vis in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Vis over vier borden verdelen, ravigottesaus op vis scheppen. Serveren met frites en broccoli.

Knapperig gepaneerde kabeljauw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept