1 Oven voorverwarmen op 250 °C of gasovenstand 6 en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel in stukjes snijden. Broccoli in ca. 6 minuten gaar koken. Kabeljauwfilet afspoelen, droogdeppen en bestrooien met zout en peper. Bloem in diep bord strooien en vis door bloem wentelen. Ei in diep bord loskloppen en vis door ei halen. Cornflakes boven plat bord verkruimelen. Vis aan beiden zijden stevig in cornflakes drukken. In grote koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Vis in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Vis over vier borden verdelen, ravigottesaus op vis scheppen. Serveren met frites en broccoli.
Knapperig gepaneerde kabeljauw is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree