Andijvie met ui en groenteschnitzel

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien pellen en grof snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en ui in ca. 5 minuten glazig fruiten. Andijvie en kaas toevoegen. Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen. Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Andijvie, aardappels en schnitzels over vier borden verdelen.

Andijvie met ui en groenteschnitzel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteschnitzel met roomsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Groenteschnitzel Met Kruidensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteschnitzel Met Roomsaus
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept