Runderlapjes met madeira

4
2uur-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees in 4 porties verdelen. Uien pellen en in halve ringen snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes van ca. 5 cm snijden. In pan boter verhitten. Vlees rondom bestrooien met zout en peper en aan beide kanten bruin bakken. Vlees uit pan op bord scheppen. Ui en paprika aan achtergebleven bakvet toevoegen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Tomaten met sap en 1/2 dl water erbij schenken en aan de kook brengen. Peterselie erboven fijn knippen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Vlees terugdoen in pan en in ca. 1 1/2 uur gaar stoven. Madeira erdoor roeren en onafgedekt ca. 5 minuten meekoken. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met gekookte aardappels.

Runderlapjes met madeira is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Medaillons met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofpakketjes gevuld met grotchampignons
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige soep van rundvlees
35 min, voorbereiden 135 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept
Kruidige rundvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept