Mangomousse

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mango dun schillen. Vruchtvlees langs pit in plakken snijden. Van mango 1 plak aparthouden, rest met limoensap in keukenmachine of met staafmixer tot gladde saus pureren. Helft van saus in kom scheppen. Vanillestokje opensnijden en merg eruit schrapen. Kwark en merg door mangosaus in keukenmachine scheppen en tot luchtige mousse mengen. Helft van mangomousse in vier coupes scheppen. Hierop helft van mangosaus scheppen. Rest van mousse en rest van saus erover verdelen. Mangoplak in 4 repen snijden. Dessert garneren met lange vinger en reep mango.

Mangomousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Taart van romige mousse en mango
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zonnige mangokwarkmousse
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Sesamparfait Met Mangomousse
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangomousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Taart van romige mousse en mango
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zonnige mangokwarkmousse
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Sesamparfait Met Mangomousse
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangomousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept