Ribeye in rode-wijnmarinade

4
15 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marinade maken van wijn, azijn, knoflook, blaadjes oregano en olie. Ribeye hierin bij kamertemperatuur minstens 1 uur marineren. Vlees af en toe omkeren.
  • 2 Ribeye uit marinade nemen en met keukenpapier droogdeppen. Ribeye op barbecue, afhankelijk van gewenste gaarheid, in 2-4 min. per kant rosé tot doorbakken roosteren.

Ribeye in rode-wijnmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse witte-wijnmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Prei in rode-wijnmarinade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreel in witte-wijnmarinade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept