1 Bloem en mespunt zout boven kom zeven, in het midden een kuiltje maken. Eieren boven kuiltje breken en met garde loskloppen. Melk met 3/4 dl water mengen en scheutje voor scheutje door bloem kloppen. In steelpan boter smelten en 2 el boter door beslag roeren. Koekenpan dun invetten met een beetje gesmolten boter. In koekenpan 2 el beslag scheppen. Pan ronddraaien, zodat beslag gelijkmatig over de bodem verdeeld wordt. Flensje in 30 seconden lichtbruin bakken, keren en uit pan laten glijden. Op dezelfde manier nog 11 flensjes bakken. Sinaasappel onder koud stromend water wassen. Schil van helft van sinaasappel raspen en uitpersen. In kom 1 eetlepel sinaasappelsap afmeten. Saffraan hierin weken. Mozzarella fijn raspen. In kom sinaasappelschil, sinaasappelsap met saffraan, ricotta, mozzarella en vleesbouillon door elkaar mengen. Munt heel fijn hakken en erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Flensjes uitspreiden op werkvlak. Op elk flensje 1 el vulling scheppen. Flensjes opvouwen tot een envelop en in ovenschaal leggen.
2 Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand
3 Flensjes midden in oven in 20 minuten goudbruin bakken. Boter over flensjes verdelen. Bestrooien met geraspte parmezaanse kaas.
Gevulde flensjes met munt is een recept van Albert Heijn