1 Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC. Intussen courgette wassen en met kaasschaaf over lengte in 8 à 12 dunne, lange plakken schaven. Zalmfilets doormidden snijden en bestrooien met peper. Om elke zalmfilet 2 à 3 courgettelinten wikkelen. Plakjes rauwe ham om zalm met courgette wikkelen, zodat zalm en courgette geheel zijn bedekt. Werkvlak met bloem bestuiven en hierop 2 plakjes bladerdeeg op elkaar leggen. Met deegroller bladerdeeg uitrollen tot vierkante lap van 20 bij 20 cm. Rest van bladerdeeg ook op deze manier uitrollen. Zalmpakketjes in midden van deeglapjes leggen. Deegpunten overdwars naar elkaar toe vouwen, punten bovenop goed aandrukken. Deegranden tot vlak boven hoekjes goed dichtdrukken; hoekjes openlaten, zodat vocht tijdens bakken kan ontsnappen. Bakplaat met bakpapier bedekken en deegpakketjes erop leggen. Ei loskloppen, en met losgeklopt ei bovenkanten van pakketjes bestrijken. Bakplaat in oven schuiven en zalmpakketjes in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen peterselie zeer fijn hakken. 5 minuten voor einde van baktijd in pannetje crème fraîche zachtjes verwarmen. Knoflook pellen en teentje met knoflookpers boven crème fraîche uitknijpen. Peterselie toevoegen en geheel ca. 1 minuut goed roeren. Pan van vuur halen en citroensap erdoor mengen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Zalmpakketjes op borden leggen en saus apart serveren. Lekker met een groene, gemengde salade.