Chocoladetruffels

40
30 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de chocolade in stukjes en doe in een kom. Breng de slagroom in een pan met dikke bodem tegen de kook aan en voeg de boter toe. Neem van het vuur, laat iets afkoelen en schenk over de chocolade. Roer tot de chocolade gesmolten is en goed met de slagroom is gemengd. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 2 Doe de cacao en kokos in 2 aparte diepe borden.
  • 3 Verdeel het chocolademengsel met behulp van 2 theelepels in kleine porties en rol die tot balletjes. Rol de ene helft door de cacaopoeder en de andere helft door de kokos.

Chocoladetruffels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept
Chocoladetruffels
1u10wachten min Snack
Bekijk recept

Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept
Chocoladetruffels
1u10wachten min Snack
Bekijk recept