Zalmfilet met rucolastamppotje

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.

Zalmfilet met rucolastamppotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept