1 Oven voorverwarmen op 175 °C. Knolselderij schillen, in dikke plakken snijden en vervolgens in repen (zo groot als patat). Knolselderij in lichtgezouten water 5 min. koken. Afgieten en goed droogdeppen. Blaadjes rozemarijn en tijm van takjes rissen en met rest van kruiden fijnhakken. In diep bord geraspte kaas mengen met beschuit, knoflook, kruiden, zout en peper. In ander diep bord ei loskloppen met 1 el water. Varkenshaasjes eerst door ei wentelen en daarna door kruidenpanade. In ruime koekenpan olie verhitten en varkenshaasjes in 2 min. rondom dichtschroeien. Vlees uit pan nemen, in braadslede leggen en (afhankelijk van dikte) in 12-15 min. in oven gaarbraden. Intussen frituurolie verhitten en knolselderijpatat in 6-8 min. goudbruin frituren. Op keukenpapier laten uitlekken en bestrooien met zout. Varkenshaas uit oven nemen en even op snijplank laten rusten. Vlees in dikke plakken snijden en over vier borden verdelen. Knolselderijpatat ernaast scheppen.
Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat is een recept van Albert Heijn