Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mango met dun schillen en vruchtvlees langs pit in dunne plakken snijden. Plakken in stukjes snijden. Tomaten in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Limoen schoonboenen, schil raspen en limoen uitpersen. In kom mango, tomaatblokjes, limoensap en -rasp, rode peper, bosuitjes en koriander luchtig door elkaar scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Salsa minstens 30 min. laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
  • 2 Tilapiafilets in lengte halveren. Filets bestrooien met zout en peper, bestrijken met olie en 5 min. laten liggen. Grillpan verwarmen. Vis in 4-5 min. bruin en net gaar roosteren, halverwege voorzichtig keren. Vis op vier warme borden leggen; salsa erop en naast scheppen. Lekker met meergranenrijst.

Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase burger met mangosalsa en komkommer
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met avocado-mangosalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept