Rijkgevulde caesar salad wraps

8
20 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat de eieren onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd ze in partjes. Bak in een grote koekenpan met olie de ham op laag vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Snijd de ansjovisfilets fijn. Pers de knoflook boven een kom. Voeg de olie, azijn, knoflook, ansjovis toe en breng op smaak met peper. Klop tot een dressing.
  • 3 Warm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking op. Verdeel de sla en de blaadjes witlof over de tortilla's. Snijd de tomaat in smalle partjes. Leg het ei, de tomaat en ham op de tortilla's. Verdeel de dressing erover en strooi de kaas erover.
  • 4 Rol de tortilla's stevig op en snijd de rollen diagonaal doormidden. Wikkel de uiteinden met servetten om.

Rijkgevulde caesar salad wraps is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipshoarma met rijkgevulde salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde groentesoep met pastinaak
330 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde kipschotel met bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept