Kaasfondue met bokbier

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Tomaatjes schoonmaken. Champignons schoonvegen en grote halveren. Stokbrood in plakjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen. Bier bij kaasmengsel schenken. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met mosterd en peper. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.

Kaasfondue met bokbier is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met eitjes, bietjes en prei
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept