Bietenstamppot met vegetarische worst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 15 minuten gaarkoken. Rookworsten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Bietjes verwarmen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in plakjes snijden. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten. Ui in ca. 5 minuten bruinbakken. Aardappels afgieten en fijnstampen. Bietjes, appel en room erdoor scheppen. Rookworsten in plakjes snijden en door stamppot scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot over vier borden verdelen. Gebakken ui erop scheppen.

Bietenstamppot met vegetarische worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietenstamppot met appel en worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met Zweedse gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met visschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept