Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto

2
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpesto
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kalkoenrolletjes met sperziebonen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoenrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met appeltjes en gegrilde kalkoenfilet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept