Romige rodekool met lekkerbek

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen en in dunne partjes snijden. Rodekool, appels en rozijnen zachtjes verwarmen. Vis in midden van oven 8 minuten verwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten grofhakken. Soja cuisine en cashewnoten door rodekool roeren, door en door warm laten worden en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met lekkerbekjes en puree.

Romige rodekool met lekkerbek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen A La Lekkerbek.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbek
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lekkerbek met geroosterde aardappeltjes
0 min
Bekijk recept
lekkerbek peertjes
0 min
Bekijk recept

Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept