Biefstuk met roomkaastomaten

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk op kamertemperatuur brengen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Frituurvet verhitten. Van tomaten kapje snijden (wordt niet gebruikt) en half uithollen. Tomaten vullen met roomkaas en in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken. Intussen aardappelkroketjes volgens gebruiksaanwijzing frituren. In koekenpan boter verhitten en biefstuk in ca. 4 minuten van buiten bruin- en van binnen rose bakken, halverwege omdraaien. Biefstuk bestrooien met zout en peper en serveren met roomkaastomaten en aardappelkroketjes.

Biefstuk met roomkaastomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept