Karbonades met kersen en brie

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In grote braadpan helft van boter verhitten en karbonades in ca. 10 minuten rondom bruinbakken, bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli met zout in ca. 7 minuten beetgaar koken. Kersen laten uitlekken. Op iedere karbonade 1 eetlepel kersen scheppen en afdekken met plakje brie. Deksel schuin op pan zetten en brie in ca. 4 minuten over karbonades laten smelten. Karbonades serveren met gebakken aardappels en broccoli.

Karbonades met kersen en brie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept