Bloemkool-gehaktschotel met kerrie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en halveer de aardappelen. Kook ze in water met zout in ca. 15 min. gaar. Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze ca. 5 min. in weinig water en giet af. Snijd de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren.
  • 2 Bak het gehakt in een hapjespan in ca. 5 min. rul. Bak de champignons en de paprika 2 min. mee. Meng de mix voor bloemkool met het water. Roer het door het vlees en breng aan de kook. Roer de bloemkool door het vleesmengsel en breng weer aan de kook. Laat het geheel ca. 2 min. zachtjes koken.
  • 3 Serveer de bloemkool-gehaktschotel met de gekookte aardappelen.

Bloemkool-gehaktschotel met kerrie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept