Curryschotel met tofu en paddestoel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.

Curryschotel met tofu en paddestoel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenbouillon met tortelloni
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoel-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met portobello en gemengde paddestoelen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Ingelegde Wilde Paddestoel
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vegetarische Indiase curryschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse curryschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curryschotel
20-30 min -
Bekijk recept